annonse v
annonse v
 

Om Datamagasinet

Datamagasinet startet smått, men er nå en av de fremste nettavisene i Norge

Datamagasinet ble dannet 14. Oktober 2009 hvor målet med nettavisen var å gi lesere nyheter, tester og guider innen data, men ettersom tiden har gått har vi hatt nok kapasitet til å levere mer en bare datanytt, Datamagasinet.no publiserer siste nytt innen IT, spill og mobil. Idag får Datamagasinet.no flere hundre medlemmer og flere tusen unike besøkere hver dag og dette gjør oss til et av Norges raskest voksende nettavis.
 
Etterhvert som siden har vokst, har vi oppgradert Datamagasinet.no for å forbedre brukervennligheten og funksjonene som er på siden og for hver dag som går ser vi etter nye løsninger som kan være aktuelle for brukerne våre, vi har også en egen videoside hvor vi publiserer eksklusive videoer av spill, alle videoene er i HD så brukere får mest mulig ut av videoen.

Bruke terningkastene våre
Datamagasinet tester for hver tid nye produkter og kommer med anmeldelser og det gis forskjellig vurdering på hvor bra produktet er, derfor gir vi bedrifter som retter seg mot det norske forbrukermarkedet mulighet til å bruke våre terningkast, navnet vårt må komme tydelig fram for at terningkastene våre kan brukes. Vis det skulle være behov for andre størrelser eller andre ting på terningene, er det bare å ta kontakt.
 

Pressemeldinger
Flere og flere er interesserte i å levere oss pressemeldinger fra sitt selskap, og vi tar gjerne imot slike henvendelser, alt form for pressekontakt gjøres via pr@datamagasinet.no

Del på Facebook Del på Twitter Del på Google Buzz


annonse v
annonse v