annonse v
annonse v
 
Profil

Brukernavn: ali9696
Ble medlem: 2010-10-08 12:21:06
Sist logget inn: 2012-07-07 14:50:34

Siste kommentarer:


Note 2 blir bra den, Apple lager ikke så bra ting, de bare gjør det bedre og hva er vitsen at folk kjøper en iphone for 4000 også kommer en ny iphone bare noen måneder etter. Det er dårlig, men Samsung har gjort det bra i det siste og jeg tror de kan slå Apple.
Gå til...

likte egentlig alle spilla, de så bra ut.
Gå til...

Fifa er bedre og har alltid vært best, grafikken blir bra, men det jeg ikke liker er at det kommer en ny vært år. Hadde de jobbet med pes i 2 eller 3 år så hadde det utviklet seg veldig bra og kanskje ha slått fifa
Gå til...

Ipad er ingenting i forhold til surface. Likte tastaturet, syntes at den er litt tykk, men fin nettbrett da :D
Gå til...

Hei, vil først av alt ønske alle godt nytt år

Jeg har fulgt med på Datamagasinet.no siden den ”stygge” grønne siden deres, selv om siden var langt tilbake på design var artiklene kvalitetsfulle og enkle, og i 2011 synes jeg dere tok Datamagasinet til et nytt steg, dere oppgradert siden på så mange måter (fortsatt ting jeg ikke har merket også) og det jeg ser som de største oppgraderingene er video-siden, designet på hele siden og medlemssystemet.

Selvfølgelig er det småting å pirke på, det er det alltid. Som for eksempel kunne medlemsystemet vært mer avansert med poeng grensesnitt, og kommentarsystemet trenger ordentlig overhaling og sist men ikke minst RSS, Facebook og Twitter tilgangen fra deres side bør være mer tilgjengelig.

Jeg skal ikke si noe om reklamene for, jeg har vært nær sider med langt verre og irriterende reklamer, disse er ingenting i forhold til de.

Tross på disse småpirkingene har Datamagasinet.no gått gjennom en fantastisk utvikling, noe som jeg som en bruker, setter stor pris på.
Gå til...
annonse v
annonse v